2020/21 tanév elsős diákjainak osztálynévsora

Kedves Szülők!

A alábbiakban olvashatják a 2020/21-es tanév elsős diákjainak osztálynévsorát.

Osztálynévsor

Tájékoztatás gyermek felügyeletről

Tisztelt Szülők!
Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár úr 2020. május 20-i bejelentésének megfelelően tájékoztatom, hogy a tanév végéig, 2020. június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend.
2020. június 2-tól június 26-ig minden iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét.
Tisztelettel kérem ez irányú igényét legkésőbb 2020. május 27. 12 óráig a gyermek osztályfőnöke felé jelezni szíveskedjék.

Horváthné Páter Beatrix
intézményvezető
Herend, 2020. május 25
  

Beiratkozás - Hiánypótlás

Kedves leendő első osztályos diákok Szülei!

Örömmel üdvözöljük Önöket iskolánk nagy közösségében!
Az idei beiratkozás elektronikus formában történt. A szülők kiértesítése a diákok felvételéről levélben papíralapon és digitális formában is megtörtént. Az E-ügyintézésről kapott értesítések tartalmaznak hiánypótlásra történő felkérést. Kérjük, hogy ezt - pillanatnyilag- tekintsék tárgytalannak

Az osztályba-sorolásról rövidesen értesülhetnek a honlap felületén. Ezt követően a leendő osztályfőnökök felveszik Önökkel a kapcsolatot. Az iskolakezdéshez az információkat tőlük fogják megkapni.

Örömteli éveket kívánunk minden kisdiáknak és minden kedves Szülőnek!

Szülői tájékoztató levél 2020.05.08.

Tisztelt Szülők!

Több mint két hónap telt el a digitális munkarend bevezetése óta. Mindenkinek nehéz volt ez az időszak. Diáknak, szülőnek és a pedagógusnak is meg kellett felelnie ennek a kihívásnak.
Szülőként több feladatot is meg kellett oldani. (a gyerek felügyeletét, segíteni a tanulásban, munkát végezni, esetleg gondoskodni idős családtagról.) A kollégák is nagyon nehéz helyzetben voltak. Nagyon rövid idő alatt (kipróbálás nélkül) ki kellett alakítani egy működő rendszert.
Köszönöm türelmüket, támogató hozzáállásukat, véleményüket.

Szülői tájékoztató levél folytatása

 

Húsvéti üdvözlet

Kedves Gyerekek, Kedves Szülők!

Elérkezett a tavaszi szünet, amely 2020.04.09-2020.04.14-ig tart. Kívánok mindekinek egy kis pihenést, feltöltődést és leckementes napokat!
Mindenki vigyázzon magára és családjára! 

 

 

Digitális tanrend

Kedves Gyerekek, Kedves Szülők!
2020. március 18-tól elérhető a honlapon a digitális tanrend. Kérünk Benneteket, a nevelőtestület és az osztályfőnökök kérésének megfelelően végezzétek el a feladatokat! Igyekezzetek a határidőket tartani, időben visszaküldeni a kért anyagokat.
Mindenki számára nehéz ez a helyzet, meg fogjuk közösen oldani. A cél az, hogy a tanév érvényes legyen. Ehhez szükséges a Ti felelősségteljes hozzáállásotok is.
Köszönettel: iskola vezetősége
 

Ebéd lemondás - módosítás

Kedves Szülők!

Az ebéd lemondását vagy módosítását a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is megtehetik.

Köszönjük együttműködésüket!

Szabóné Lakatos Anita
élelmezésvezető
 

 

Figyelem - Új munkarend!

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A miniszterelnök pénteki bejelentése alapján hétfőtől (március 16.) a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, így a Herendi Általános Iskolát sem.

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány "A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben" című 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Március 16-tól olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet. A módszertani ajánlásokat az oktatási államtitkár a jövő héten teszi közzé. A kollégáknak digitális eszközökkel kell folytatni az oktatást.

A rendelet megjelenéséig, a munkarend kialakításáig mindenkinek a türelmét kérjük. A honlapon minden fontos információról tájékoztatni fogjuk Önöket. Megoldást keresünk arra is, hogy mindenki hozzájusson az iskolában maradt felszereléseihez.

A gyermekek étkeztetése biztosítva lesz. Az iskola konyhájáról hétfőn 11:00-13:00 óra között lehet elvinni az ebédet tiszta ételhordóban vagy zárható műanyag dobozban  (tízórai és uzsonna nem lesz). Egyszerre 5 személy tartózkodhat az ebédlőben, a többiek az épület/bejárat előtt várakozzanak türelemmel. Az ebéd elvitelekor kérem jelezzék Szabóné Lakatos Anita élelmezésvezetőnek, hogy kérnek-e ebédet a továbbiakban (az adott helyzetre való tekintettel).

 

 

 

 

 

Partnerek tájékoztatása

Szülői tájékoztatás

 
szechenyi2020_logo.jpg
uszt_logo.jpg
umft_logo_feher.png
okoiskola_logo_alulra.jpg

Dokumentumaink

Munkaköri pályázatok

EasyCookieInfo

Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Minden jog fenntartva © 2018.
Készítette és üzemelteti a Skindrome Studio - Vecsey Tamás. Készült a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásval.