FAIR PLAY díj a Nagy Vagy! csapatnak

Országos 5. helyezett és FAIR PLAY díjas lett iskolánk csapata a Nagy Vagy! versenyen!
Iskolánk csapata rendkívül szoros versenyben, hihetetlen kitartással a döntőig menetelt a TV2 által szervezett, országos elismertségű Nagy Vagy! csapatversenyen, ahol Szávay Ági teniszezőnővel országos 5. helyezést értek el! A csapat olyan sportszerűen, minden szabályt betartva, becsületesen küzdött a heteken át tartó megmérettetésen, hogy a 24 iskola közül a mi csapatunk nyerte el a mindenki számára legnagyobb elismerésnek számító FAIR PLAY díjat is, melyre külön büszkék!

 

Az 5. helyezésért egy 3 napos zalakarosi hétvégét, a FAIR PLAY díjjal pedig egy 3 napos noszvaji utat nyert az egész társaság! Ezeken kívül egy Mozzarella különdíjat is kapott csapatunk a verseny folyamán.
 

Az egész csapatnak szívből gratulálunk, és nagyon büszkék vagyunk rájuk! Köszönjük, hogy Herend városának és Iskolánknak heteken át tartó ismertséget és elismerést hoztak! A nyereményutakhoz pedig jó pihenést, relaxálódást kívánunk nekik!

A csapat gyermek tagjai:
Horváth Csenge Viktória
Kulics Vivien
Mesterházy Rita
Rózsa Tamás
Takács Benedek
Ujhelyi Júlia
Ujhelyi Patrik

Felnőtt csapattagok:
Fódi Gábor
Heizer-Kósa Viktória
Horváth Levente
Lipovics Mónika
Orbán Noémi
Szakács Veronika
Ujhelyi Gábor
Ujhelyi Gabriella
 

szechenyi2020_logo.jpg
uszt_logo.jpg
umft_logo_feher.png
okoiskola_logo_alulra.jpg

Dokumentumaink

Munkaköri pályázatok

EasyCookieInfo

Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Minden jog fenntartva © 2018.
Készítette és üzemelteti a Skindrome Studio - Vecsey Tamás. Készült a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásval.